Oh my f*cking god

Familjen är i chock, Queen VANN idag sin start tillsammans med Evelina. 
Fy saaaatan vad fin hon var, allt flöt på och hon var verkligen helt underbar! Ni som följt hennes resa vet nog att hon tidigare stannat ut sig på tävling då hon varit sjukt tittig och hon har inte gjort en enda start innan utan att ha stannat minst en gång förrens idag. Hon var lite spänd då och då men aldrig under programmet vilket är helt sjukt bra för att vara Queen. 
Queen och Evelina gjorde 2 missar. En dålig halt i början av programmet där hon började backa och ett missförstånd i en galoppfattning. På dessa moment fick de en 4a och en 5a. Resten av programmet var 7, 7.5, och 8. Helt brutalt bra!
Innan Queen gjorde sin start låg Evelina etta med Filiz som hon också startade samma dag, de red på lite över 70%. Jag trodde ALDRIG NÅNSIN att Queen ens kunde gå om Filiz men guess what. Hon fick närmare 74% och tog ledningen för att sen hålla den klassen ut!!!!
Fy satan vad glad jag är fast än det inte var jag som red eller ens äger hästen. Mer bilder kommer inom kort, måste äta, dusha och sova nu, upp runt 6 imorgon för hopptävling hela dagen. Så länge får ni kolla på bilderna och vara riktigt jäkla glada för Queen's skull, det är i alla fall jag!
//Hedda
Honestly, Queen är så JÄDRA snygg, kan inte sluta kolla på bilderna ifrån idag. Hon fick en massa beröm av alla möjliga idag på tävlingen vilket är så himla kul. Man blir lite hemmablind ibland...



Kommentarer
Julia Forsbacka

Men gud vad härligt! Grattis till de!

2015-04-06 @ 08:53:19 | http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback