Lördag

Imorse var jag hos Salza vid 10. Började med att mocka, fixa mat och lite annat och sen tog jag in henne från hagen, precis när det började snöa... Tanken var att rida med lite bommar men det var lektioner i ridhuset fram till 12 och då hade jag inte kunnat rida först vid halv 1 och jag orkade inte vänta i 2 timmar så jag red vid 11 istället.
 
Red massa tempoväxlingar och galopparbete idag, mycket övergångar och lydnad, men mycket galoppjobb. Blev ett styrketräningspass typ ;) Hon var rätt duktig men lite stark ibland så måste komma på hur jag ska göra i övergångarna galopp-trav då hon springer på rätt mycket och jag ska direkt kunna hitta tillbaka till lugn trav men det gör jag inte nu. Så mer träning på det! Annars var hon väl duktig, inte så mycket mer att säga haha.
 
Kunde inte skritta ute tyvärr eftersom det var så dåligt väder men hon fick gå ut i hagen direkt efter och äta lunch så hon var nog nöjd ändå haha.
 
Sen åkte jag hem i kylan och var hemma och låg och skakade under täcket i en timma. Jag åkte moppe hem i typ 1 grad utomhus så var helt stenfrusen när jag kom hem. Vid 4 åkte jag till Veda och då byggde jag, sofia, vilma och hanna banan inför imorgon, fixade lite i cafeterian och sen gjorde vi iordning hästarna och utrustningen inför imorgon!
 
Nu är jag hemma igen och har ätit middag så nu ska jag packa lite tävlingsgrejjer och sen sova! Semifinal i Ponnycupen imorgon, omgång 1 hemmamatch mot Tungelsta!
 
Laget består av:
Jag - Pandora
Hanna - Jane
Sofia - Dumle
Vilma - Ludde
 
Matchen börjar 10:00, Nu kör vi!!!!! 
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback