Ladda om

Nu, lite sent jag vet haha, ska jag börja ladda om inför nästa tävling imorgon. Ska se till att ha allt färdigpackat nu ikväll eftersom jag åker nästan direkt efter jag kommit hem från Salza så jag fixar allt ikväll!
Vita byxorna hinner inte tvättas så de får vara lite halvrena, men det är inget som syns ;) Stövlarna putsade jag iaf efter tävlingen idag så det är klart!
 
Nu är vi så jädra taggade! Vi har klarat första matchen och nu behövs bara lite till för att gå vidare till final!! Wow vad det ska bli spännande!! Håll alla tummar och tår att vi går vidare!
 
Kommer nog ett inlägg när jag kommit hem från Salza och sen uppdaterar jag såfort ponnycupen är slut, vi hörs imorgon!
 
Slog mig btw nyss att imorgon är det sista gången vi rider det här LC:2 programmet! Om vi ska rida en säsong till så är det ju nya programet som gäller. Hahah lite synd, tycker faktiskt om det här programet. Det sitter så spikat i huvudet att jag aldrig behöver träna in det, orkar ju inte lära mig ett nytt program hahah...
//Carro
Vacker bild från idag... Bilderna på de andra blev asbra och sen ba min bild... Hästen står skevt och blundar och jag ser lagom vacker ut. Najs :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback