Dag 8. Mina ridutrustning - Hästens

Eftersom jag inte har någon egen häst så har jag inte så överdrivet mycket grejjer till just hästen, men de få schabrak, lindor, pannband och sånt jag har tänkte jag ändå visa!
 
Schabrak:
Har 4 st, använder 1, ibland 2 haha.
 
1. Vitt allround/dressyr schabrak- Vallentuna Ridklubb schabrak. Från Sjöhagen tror jag, vann det under ridskolecupfinalen 2014 i dressyren där jag kom 3:a. Tunnt och bra schabrak som dock fått "Smutsskador" eller vad man kan säga, det svarta där sadelgjorden sitter som inte går bort i tvätten. Detta använder jag alltid på tävling, ibland vid andra tillfällen.
 
2. Vitt dressyrschabrak, Gold Medal, Hööks.(Sytt på VRK-loggan själv). Lite tjockare schabrak men snyggt. Använder inte så ofta dock när jag fick det tunnare men använder ibland.
 
4. Rött dressyrschabrak, Showmaster Hööks. Tunnt och bra schabrak som jag köpte till KM-2013. Har använt det knappt någonting. Julafton och KM typ haha...
 
TILL SALU OM NÅGON VILL KÖPA! 4. Rött allround schabrak, strl ponny. Köpte för tok längesen och har aldrig använt. Skulle ha på hopptävling var tänkt men det blev aldrig så haha. Det är väldigt litet, passar typ A, B och liten C ponny men om någon vill köpa det får ni gärna göra det haha. Superbilligt kan ni få det för jag vill inte ha det kvar. Helt och stilrent schabrak, aldrig använt. hör av er! ;)
 
Lindor:
Har 4 olika par i 3 olika färger. Alla i 4-pack.
Har i färgerna marinblåa, röda och vita.
De blåa kommer från något random märke, köpte på Ninas Häst och Hund fast egentligen typ gratis ;) De röda är från Hööks och de använder jag typ bara på julafton haha. Sen har jag två par vita, ett par från Anky och ett par från Royal någonting heter dem. De från Royal använder jag inte så ofta dock. Alla är vanliga fleecelindor.
 
Pannband:
Har 3 par. Alla är bling bling i olika former och design.
TILL SALU OM NÅGON VILL KÖPA! 1. Tjockare svart blingpannband, strl ponny men ganska stort ändå. Använder det aldrig(eftersom jag rider storhäst och det är ponnystorlek) så skulle faktiskt kunna tänka mig att sälja det billigt om någon vill ha det. Ni får höra av er via kommentar eller vad som helst om någon vill köpa det! Alla stenar sitter kvar!
 
TILL SALU OM NÅGON VILL KÖPA! 2. Tvådelat blingpannband. Alla stenar är kvar även här. Glittar fint! Vet inte vilket märke det är men är köpt på Ninas häst och hund. Kan tänka mig att sälja även detta. Strl full, funkar på större ponnys också. Samma här ni får höra av er om ni vill köpa!
 
3. Mitt senaste pannband och det använder jag endast på tävling. Pärlor med bling mellan typ vart 5:e pärla. lite V-format pannband. Ingen aning om märke men köpte i Friends på horseshow 2014 billigt och det är enligt mig mycket fint, speciellt på pandora ;)
 
Ryktgrejjer:
Ryktväska Showmaster, Hööks. Stor och rymlig! Har även 3(!!!!!) ryktlådor som jag köpte som en galning när jag var mindre. I 3 olika storlekar, liten mellan och stor. Kan tänka mig sälja alla 3 för någon krona så vill ni ha hör av er så skickar jag bilder. Vi snackar om max 50 kr för den stora och den är väldigt stor!
I väskan har jag bland annat:
-Hårda och mjuka borstar
-Ryktskrapa
-Magic Brush
-Tvätt och putssvamp
-Svans- och man borste
-Hästsnoddar i svart och vitt
-Hovolja och pensel
-Glansspray
-Man balsam
-Schampo
-Ryktsten
-Sax
-Hårborste och mankam
-Idominsalva och Babyolja
-Hovkrats
-Läderbalsam och sadeltvål
 
Hästgodis(haha):
 Bara för att fylla ut inlägget haha. Har en burk med naturligt hästgodis från PS of Sweden i mitt skåp i stallet samt en Horslyx sten i mintsmak.
 
Det är typ allt jag har för just hästen! Som sagt kan jag tänka mig att bli av med lite så är det något ni vill köpa av det jag skrev jag kan tänka mig att sälja får ni gärna skicka en kommentar eller liknande, PM på facebook eller liknande!
 
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback