Dag 11. Hästbloggar jag läser

Det är enligt mig färre och färre hästbloggar som nu för tiden är roliga att läsa, antingen läser man bara massa yada yada eller så är det bara massa bråk på bloggarna. Men nu på senaste har jag börjat läsa 3 större hästbloggar. Har läst dessa väldigt mycket men ca ett halvår tillbaka har jag inte läst deras bloggar, tröttnade lite faktiskt, men orkade främst inte läsa så mycket bloggar då det tog tid.
Bloggar kan verkligen växa och bli bra igen ;) Dessa tre bloggar pratar jag om:
 
Team Tyra
Tyra Sjöstedts hästblogg läste jag mycket förut, men ett tag där så slutade jag läsa den. Nu tittar jag in varje dag, skitkul att läsa där nu! Hon har köpt en hästgård, har alla sina hästar där och det är superkul att se så mycket bilder. Hon lägger upp ur vardagen verkligen och sånt gillar jag. Att lägga upp en bild som är ny för varje dag. Det är något jag själv skulle vilja ha på min egen blogg. Bilder från varje ridpass och varje dag i stallet. Mycket roligare än att se 8 månaders gamla tävlingsbilder varje dag. Har dock aldrig någon som kan fota tyvärr. 
Men Tyras blogg har blivit mycket mer intressant att läsa nu och den är absolut värd att titta in på!
Här är en film hon gjorde med H&M, haha tycker blooperna(vad heter det ens?!) i slutet är så jäkla kul, haha ni måste kolla!
 
Ztreliin
Linn Strelin gör först och främst alltid väldigt fina designer tycker jag ;) Men hon uppdaterar alltid "dagligt" med nya bilder och visar alltid upp mycket! Har inte så mycket att säga men det är alltid kul att läsa bloggen :) 
(bilden är såklart från hennes blogg)

Nellie Berntsson
Den här bloggen känner ju alla till. Läste den 2009 när den hade kanske 100 läsare, då va den helt okej tyckte jag. Sen fick den ett jäkla skott rakt fram och blev stor, och ett tag blev det lite för mycket. Har läst den fram och tillbaks men slutade läsa den när det blev bara massa långa deepshit inlägg och inte så mycket hästigt.
Idag har hon två(?) storhästar som hon hoppar med, men framför allt tycker jag ändå det är häftigt att hon som 14 åring har gjort så jädra mycket. Hennes CV går ju inte att jämföra med någon annan i hennes ålder. Hon har kommit sjukt långt och hon kommer defenitivt att gå ännu längre ;) 
Tycker hennes blogg blivit mycket bättre med åren och nu är den mest spännande för att hon skriver så mycket om sina hästar, vilket jag tycker är intressant.
(bild från tidningen ridsport)
 
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback