Bilder + resultat

Igår var det uppgång redan vid 5, snacka om att jag var trött haha. Queen och Bailey fick mat och jag knoppade Queen i boxen medan hon åt vilket var en riktig utmaning haha.
Men hur som helst så var Queen SJUKT fin igår, en aning spänd på banan vilket ledde till en del missar. Hon fick 64.4% och hamnade på en 10ondeplats (8 placerade) vilket var sjuuukt bra med så pass mycket missar ändå! Vi var väll lite besvikna då vi tyckte hon kunde förtjäntat liite mer men hallå, hästen är 6 år och gjorde igår sin LA debut på en mer än godkänd procent - inte långt från placering. Det är jättebra!

Efter Queen startat åkte vi hem och fixade i stallet. Jag skrittade ut en tur på Bailey och mockade bägge boxarna. Kunde vara hemma en stund innan vi åkte upp till Veda igen för Malins start med Fridolin. 
Fridolin var superfin verkligen och de gjorde en toppenritt! De fick 69.0% och fick med det en andra placering, hade det inte varit för felridningen i början av programmet hade det varit en vinst, synd när det var såå nära verkligen. Den som nu blev etta hade också 69.0% men hade nåt enstaka poäng bättre på det allmäna intrycket och då blir det vinst istället för delad placering. Men men, Fridolin var sjukt fin så det var ju jättekul!
Vallentunas division 2 lag kom även trea vilket är gryyymtt!!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback