Träna

Idag hade jag en helt stallfri dag då jag inte skulle rida någon + har matteprov imorgon och behövde plugga en del. Nu för ungefär en timme sen gick jag ut och sprang ca 2.5 km. Inte så långt men jag är sjukt dålig på och springa och min kondition är på 0 så jag börjar ganska lugnt nu de första veckorna. 
Jag har märkt allt mer nu när jag rider storhäst att jag inte riktigt orkar med att rida de största och tyngsta. Allt är så lätt och enkelt på ponny men storhäst är som en helt ny sport verkligen. Jag vill verkligen bli starkare i alla delar av kroppen - benen, magen, armarna osv osv. Man använder allt när man rider och jag kan inte bara öva upp det genom att rida mer utan jag behöver träna själv på kanten också. Därför springer jag ganska mycket just nu. Ska snart ta tag i lite styrketräning men det är ju så sjukt tråkigt att göra hemma så vi får väll se om det blir något alls, jag får ändå en del styrketräning genom skolan där vi har en ganska hård gympalärare hhaha. 
 
Imorgon är det ridning på veda igen. Har absolut ingen aning om vem jag får, har haft olika varje gång i den gruppen så varje ridpass är en överraskning! Aja jag klagar inte, ju fler olika hästar desto bättre!
//Hedda
Allt man tränar hemma och med sig själv ger resultat på hästryggen sen, och det är det jag strävar efter när jag tränar, annars tycker jag det är ganska onödigt och jobbigt att ge sig ut och träna haha ;) Men känslan efteråt är sjukt härlig, men innan och under tiden är pest och pina, hoppas det ger snabbt resultat i alla fall!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback