Ser fram emot till hösten

* Ponnycupen börjar
Ponnycupen är alltid roligt! Ska bli kul att möta nya lag, vissa man inte mött förut och några man har varit hos innan. Tävla ponny igen, haha inget man tackar nej till! Hur kul som helst!
 
*Ridskolecupen börjar
Ny cupsäsong och det ska bli skitkul! Tävlar både hopp och dressyr och är skittaggad på tävling nu. Har inte tävlat sen i början på juni! Vill verkligen starta tävlingssäsongen nu!
Edit: Missar självklart båda dressyrcuperna den här terminen så jag är iprincip ute ur finalen då... Ena gången är jag på Mallorca och andra gången på Ungdomsledarkurs...
 
* KM
Klubbmästerskapet är ju också nu i höst. Ska rida mitt första KM på storhäst. Haha vet inte ens vilken häst jag vill ha men ska bli askul att komma på utklädnad och klä ut sig samt tävlingen såklart!
 
* Sätta igång Usek
Även fast det är mycket jobb bakom så ser jag fram emot att kunna bocka av stora aktiviteter och evengemang som spökkväll och julshow.
 
-Sen ser jag fram emot hösten överhuvudtaget. Tycker det är skitmysigt med hösten när det är soligt och bra väder men ändå inte skitvarmt. Sen ser jag ju såklart mycket fram emot att ridningen kommer igång helt, att tävla och att det händer massa saker. Tror hösten kommer bli rätt bra ändå faktiskt! Ny skola också som verkar skitbra så jag är ändå rätt taggad på början nu! Kommer säkert få äta upp det senare men just nu känns det kul!

//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback