Hästarna på Veda del 1

Här är första delen där jag ska skriva lite om varje storhäst på veda, alltså inte ponnysarna! Går enligt bokstavsordning med 5 hästar i varje inlägg!
 
Candi f. 2000- valack
En av de större hästarna på Veda. Rids nästan bara i dressyr men är en väldigt fin och duktig dressyrhäst när man kommer på hur man ska göra. Vissa tycker nog han är rätt svår. Jag har dock lärt mig honom hyffsat bra under en tid. Det var på Candi jag gjorde min tävlingsdebut på storhäst. Detta var i ridskolecupen dressyr, LC:1 i sep 2013 och vi red ihop väldigt snälla 72,41% och blev andraplacerade ;)
 
Caramell f. 2003- sto
En av de minsta storhästarna på Veda. Liten nätt men rätt biffig mindre storhäst ändå! Rids i både hoppning och dressyr. Jag har inte ridit henne supersupermycket men hon är en rätt känslig häst som kan vara lite svår men ändå en kul häst tycker jag! Har inte tävlat något på henne men hon är snäll att rida. Känslig men fin att rida! Har nu dock inte ridit henne på rätt länge, därför jättegamla bilder.
 
 Cyklamen f. 2004- valack
En av mina favorithästar som jag ridit rätt mycket nu på senaste tiden. Han är en av de större hästarna, skitfin och duktig häst som mååånga tycker om. Han är lika duktig i dressyr som hoppning och är en häftig häst att rida. Har tävlat honom i dressyr en gång varav i klassen LB:1 där vi vann på lite över 67%. Tycker jättemycket om att rida honom, dock var det någon månad sen jag red honom nu, senast i juni så har inte ridit honom på ett tag men han är en favorit ändå.
 
 Dorina f. 1997- sto
Har bara ridit henne typ 2-3 gånger för typ 2 år sen så kommer inte alls ihåg hur hon är att rida. Men hon är ju en dressyrstjärna, hur fin som helst! Supersnäll och duktig, går mest dressyr men är duktig och pigg att hoppa.
Har ingen någorlunda fin bild när jag rider henne så tar bild när Pernilla rider henne, sjukt fint par!
 
Ebbe f. 2009- valack
Har inte ridit Ebbe men han är ju en skitfin dressyrhäst! Har inte så mycket att säga om honom eftersom jag inte ridit honom men han är jättefin iaf! Ganska stor fin fux! Tar bild när Helena rider honom!
 
Det var första delen! Nästa kommer snart!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback