Dressyrspecialen

Igår var det dressyrspecial och vi red för Sara Rubin som hoppar in som vikare nu när Malin och Magnus är borta. Jag skulle egentligen ridit Toffee men det hade blivit ändrat så jag fick rida Jim!
Var supersuperkul!! Inte ridit honom sen lägret i somras så var superkul att rida honom igen!
 
Under lektionen tränade vi mest lite basic på 10 metersvolter och öppnor/skänkelvikningar samt lite galopparbete. Gjorde inget svårt utan jobbade mest bara på att det skulle flyta på och så.
Han höll faktiskt inte på och bråka så mycket som jag trodde han skulle göra. Han blir lite trippig när man jobbar i skritten, därför är det alltid lättare att jobba honom i trav och galopp där man kan rida fram mycket mer. Jag började passet lite lätt så han fick komma igång och sen mot slutet så blev han faktiskt väldigt fin och jag kunde sitta ner hela tiden.
 
I somras när jag hade honom kunde jag aldrig sitta ner då han bara stannade upp då och bråkade, han var sjukt trött då han inte var van vid att gå timmaspass men nu när han gjort det ett tag har han nog fått mycket bättre kondis och han orkade hela passet igår, även fast han var trött och svettig på slutet.
 
Galoppen var också rätt bra, såfort jag fick galopp så var han fin! Lite svårt fortfarande i vänster men det gick ändå bra tycker jag! 
Tyckte det va skitkul att sitta på honom igen så hoppas verkligen jag får fortsätta med honom nu!
 
//Carro
Bild från lägret i somras!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback