Årets Ridskolecupsäsong

Som ponnycupen så börjar även Ridskolecupen nu. 2 omgångar dressyr och 2 omgångar hoppning det här året och sen 2 av varje igen nästa år på våren innan final i juni.
 
Dressyren kommer jag dessvärre missa minst halva säsongen av. Missar först när jag är utomlands en cupomgång, och sen missar jag en när jag är på Ungdomsledarkurs så jag kan ju egentligen strunta i att satsa till final i år, vilket dock är skittråkigt. Har kommit till final varje år jag varit med och det har gått bra med placering alla gånger utom första, när jag va typ 11-12 år. 
Det är 4 omgångar ju, missar jag en är det inte hela världen men när man missar två så är man iprincip ute ur leken kan man säga. 
Istället för att försöka satsa i år kan jag ju nu passa på att tävla dem hästarna som jag vill men inte gjort, typ köra lite wildcards bara för att det är kul lixom haha. Typ ta Jim på dressyrbanan? Nej men jag måste typ rida på 90% båda gångerna jag är med för att komma till final och det går ju självklart inte, men men...
 
Hoppningen dock tror jag inte att jag kommer missa något i. Dock lite surt då jag egentigen knappt satsar i hoppningen nu. Missar självklart bara dressyrcuperna.
Är fortfarande kvar i LC efter 2 försök haha, rätt tråkigt faktiskt att rida den klassen och aldrig klassa upp sig heller så om jag vill komma upp i högre klasserna så måste jag typ satsa lite där nu. Har dock ingen aning om vem jag ska rida då jag knappt hoppar längre plus inte hoppat så många storhästar som går att tävla.
 
Kommer alltså inte vara någon höjdar säsong för mig, lite trist men vad ska man göra lixom? ;)

//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback