Hästarna på Veda del 5- sista delen

Nu kommer sista delen av hästinläggen!
 
Toffe f. 2000- valack
Skitrolig och gullig häst. Går mest dressyr och är väldigt fin och rolig när man hittat knapparna. Busig och glad typ haha, gullig o snäll häst som är rolig att rida!
Har ingen bild där jag rider honom så tar en bild där Helena gör!
 
Toy f. 2004- valack
Toy är en riktig riktigt toppen häst enligt mig och många andra! Skiitfin i både dressyr och hoppning och är supersnäll. Han är fin och häftig att rida och jag tycker jättemycket om honom! Har tävlat honom i hoppning en gång, dock drog vi på oss en onödig rivning men han var duktig ändå. Toy är jättefin att rida och är en allmänt duktig och bra häst! Allaaa älskar Toy!!
 
Zimba f. 2000- valack
Zimba är en fin men väldigt speciell häst som jag och många andra gillar att rida. Han har mycket motor och är verkligen speciell att rida men han är sååå himla rolig ändå! Riktigt kul att rida honom! I hoppningen kan det va lite svårt då det går undan ibland, men när man har kontrollen så går han superbra! Har inte tävlat honom än, vet ej om jag vågar ta mig an det haha.. Men han är en väldigt fin och rolig häst, inte superstor faktiskt vilket man kan tro ibland. Han är väldigt biffig av sig vilket kan få en att tro att han är större än vad han är. Men han är jättefin att rida, verkligen!
 
Det var sista delen! Måste man skryta lite med att vi har faktiskt riktigt fina ridskolehästar på Veda! Vissa hästar tror man knappt är ridskolehästar, skitfina och helt underbara allihop! 
Hoppas att ni gillade iden på inläggen och att ni orkat läsa alla! Ni får alltid jättegärna komma med förslag på vad ni vill läsa så ordnar vi det vi kan!

Fick en kommentar om att göra en likadan fast med ponnysarna så ska fixa det också!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback