Gårdagens ridpass

Igår red jag Pelle i ridhuset en stund. Han började helt okej men blev stundvis lite hög i nacken, precis som han gärna blir. Men annars var han ganska bra men jag hade velat fortsätta i det läget en mycket längre stund och kunnat få igång bakbenen och få honom att slappna av. Hann göra nån skänkelvikning innan han som vanligt dygar ihop och skjuter in/ut baken åt alla håll. Sjukt svårt verkligen men nu i efterhand borde jag försökt ett par andra knep och funkade inte det skulle jag bara ha släppt det helt men jag bråkade nog lite länge med honom. Det är ju svårt när man väll sitter där att komma på en lösning utan man gör innan man tänker. Lite jobbigt men man lär sig av sina misstag.
Rider honom idag också och då blir det nog bara lugn dressyr. Inte så länge utan mest bara checka av allting. Sen åker vi vidare mot veda.
Carro fotade en massa bilder igår så jag lägger nog upp dom ifall jag hittar några bra. Har inte ens kollat igenom mer än de 5 första så jag har absolut igen aning om vad det finns för bilder. Här kommer hur som helst ett litet smakprov!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback