Trött trött trött

Igår var det som sagt Friends för hela slanten och det tog hur mycket som helst på krafterna, fanns ju exakt 0 glädje till att gå upp vid 7 imorse...
Jag började hur som helst dagen med provridning av en 10 årig fälttävlansvalack. Tyvärr räcker han nog inte till i dressyren men annars en trevlig kille. Jobbigt att behöva tacka nej till så många hästar, vill bara hitta vår häst nu, känns supertråkigt att inte ha nån egen att rida på.
När vi var klara där var det raka vägen från Rimbo till Thorsholma och uteritt tillsammans med mamma på Queen och Carro Kjellström på Mondo. Supermysigt men svinkallt. Pelle skötte sig fint men var en aning het på hemvägen men gjorde som vanligt ingenting dumt. På Thorsholma fixade vi även allt stalljobb. Då jag hade kameran med knäppte jag lite bilder på bägge hästarna, får se när de kommer upp här.
När vi var klara i stallet åkte jag till Veda och hjälpte till lite med skötarkurserna och mötet, det gick ganska snabbt då de nästan var klara när jag kom. Efteråt var det julshowsträning vilket gick helt okej även fast vi inte var så många där.
 
Nu är jag helt gaaalet trött och ska nog ta och gå och lägga mig snart, ska upp vid 6 för att ta 7.13 bussen till skolan imorgonbitti. Men först ska jag kolla lite dressyrritter ifrån küren idag på Friends. Vi hörs imorgon!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback