THE DANCING QUEEN

Idag är ingen vanlig dag för idag är det våran 1 årsdag!

Idag är det exakt 1 år sen vi hoppade in i Isakssons hästbuss och åkte till Segersta och lastade in ett rött 4a årigt sto. Helt galet hur mycket som har hunnits med på 1 år. Utvecklingen har gått spikrakt uppåt men ibland även stått still. Hon var riktigt klurig de första månaderna men nu har det mesta släppt och hon är en helt ny individ kan man nästan säga. 
Första gången jag red henne stod hon emot, man kunde knappt ta alls i tygeln utan att hon stannade, skänkeln fick knappt nudda henne utan att man fick en spark tillbaka. Utbildningsmässigt var hon supergrön. Vid 4a års ålder ska de inte kunna mycket och ändå låg hon redan efter.
NU 1 år senare får man ett fint stöd i munnnen, man får använda skänkeln utan några diskutioner, och hon står verkligen inte emot, snarare tvärt om - att hon springer liite för fort och mycket haha. Hon är dessutom snart ikapp i utvecklingen. 
Men hur som helst är det superkul hur hon vuxit, både i hanteringen och ridningen. Hon har också vuxit i kroppen, säkert ett par centimeter i manken och fått ännu mer muskler, riktigt biffig och fin har hon blivit nu!
Men detta året har varit underbart med Queen och jag hoppas på ännu fler fina år med henne, snart tar jag över henne helt och hållet hehehe watch out ;) 
//Hedda
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback