Nya dressyrprogramen

Som några av er kanske redan har sett så har ridsportförbundet kommit ut med de nya Lätt-programen för 2015. Där är bland annat LC:1, LC:2, LB:1, LA:4 och - ändrade, och LB:0 är borttaget helt och hållet.
 
Om jag ska säga min åsikt om det här, så är det faktiskt inget jag gillar sådär supermycket. Just de program är de jag tävlar på och de har satt sig i huvudet som en sten. Kan det nästan bak och fram i sömnen och det är program som jag gillar.
Nu har det kommit helt nya program på just dem. Känns just nu superkrångligt eftersom man inte lärt sig dem.. Nu är det ut i vänstervarv, längningar snabbt i programen, mindre volter och massa sånt.. Vet att många tycker det är bra att de gör nya program då de andra var så gamla men jag tyckte ändå de gamla skulle vara kvar. Känns jättekonstigt att behöva lära sig en ny LB:1 nu..
 
Om några år kommer jag säkert tycka att de gamla programen var jättekonstiga men just nu tycker jag faktiskt lika gärna att de gamla kunde ha varit kvar, eftersom dem programen är så pass populära och "kända" bland ryttare och det är program som vi lärt in och vant oss vid. Har inte koll på om arrangörer fortfarande kan anornda tävlingar med de gamla programen så länge de inte utgår? Det kanske går? Isåfall är det ju faktiskt bra!
 
Vet ej vad ni tycker men det här var min åsikt... Gillar mer de nuvarande programen..
HÄR finns alla programen
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback