Kvällen

Red Pelle idag borta på Thorsholma. Det blev bara en snabb jogg på utebanan tillsammans med mamma på Queen. Dock kaosade det lite innan och efter ridpasset då bägge 2 hästarna var crazy mörkrädda och jag var galet nära på att ramla av en gång. Väldigt proffsigt måste jag ändå säga.
Men hur som helst var Pelle lite tjurig idag. Han sparkade mot skänkeln och studsade så fort det blev lite jobbigt. Men så fort han släppte var har superfin. Tog lite trav och galopp och det kändes bra så efter det la jag ner och gick hem. Även om det inte var vår bästa dag är jag ändå supernöjd att vi tog oss över tröskeln eller vad man ska säga, han började tjurig och stod emot en del, stel var han också. Hade detta varit några veckor sen hade det tagit minst 2 ridpass att ta oss över det men idag släppte det efter kanske 10 minuter, superkul verkligen. Vi har dessutom höjt vår lägstanivå gaaalet mycket nu.
 
Imorgon jobbar jag som sagt på veda. Åker därefter direkt och rider Pelle så liveuppdateringen kanske inte blir på topp men tidsinställda kommer!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback