Jim

Igår red vi dressyr för Magnus och jag fick rida Jim igen efter någon vecka som han inte gått lektioner då han blivit alldelles för bråkig. Han ska ha lugnat ner sig lite nu och gå bra igen så då fick jag "tillbaka" honom.
 
I början av passet så var han riktigt fin faktiskt! Någonting kändes dock konstigt med traven, vet inte vad. Det var inte att han haltade men det kändes jättekonstigt. Men han var rätt mjuk och travade på för det mesta.
Efter 30 minuter när vi skulle börja med övningen som innehöll skänkelvikning, 10 metersvolt och rida rakt fram så gick det HELT ÅT J*VLA SKOGEN. Alltså det kan nästan vara det värsta pass jag gjort på honom!

Innan han fick vila lite från lektion så gick det helt extremt dåligt, men det var nästan ännu värre nu! Han bara slet sig hela tiden, slängde ner huvudet stenhårt så att jag själv flög med = knäckte nacken typ 10 gånger. Galoppen gick inte alls bra. Han galopperade framåt men vid varje avbrott som jag btw försökte göra så mjukt som möjligt så att han inte bråkade, så slängde han ner huvudet i marken så jag bara slungades fram hela tiden. Hade seriöst noll koll på honom, han bara drog och trasslade och jag blev bara jättetrött på honom. Tiden gick sjukt fort vilket var ju bra eftersom det gick helt förjävligt och jag gav upp tillslut...
//Carro



Kommentarer
Killander

Åh saknar ju Jimpan... Måste komma och pussa lite någon dag

Svar: JA det måste du!
ponnyboken.blogg.se

2014-11-05 @ 18:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback