Gårdagen

Som sagt så tävlade jag då Pepsi i LC:1 och det var första tävlingen på storhäst på veda. Har ju tävlat Bonzai innan så det var ju ingen direkt storhäst debut men ändå lite. 
På framridningen kändes han mjuk och fin när jag travade fram men sen hände nåt när jag började komma igång och rida mer. Jag spände hela kroppen och kom inte alls till någon ridning. Det värsta var nog ändå min vänsterhand som jag på nåt galet sätt lyckades vrida helt åt helvetet. Blev påmind om det hela tiden men det gick väll max 5 sekunder innan jag vred tillbaka den hhhaa sämst ju. 
Väl inne på banan var det samma sak, jag red liksom inte utan bara lallade runt och spände axlarna och armarna. Pepsi gjorde allt han skulle men han gör ju inte något gratis så direkt så därför blev det en massa missar och annat strul.
Fick 61,111% vilket kanske var en aning snålt. Fick också lite konstiga kommentarer men det är ju en bedömningssport så finns ju inte så mycket att göra åt. Hamnade första utanför placering och var 0,5 poäng ifrån trean. Lite surt men samtidigt kul att det ändå inte var sååå dåligt som jag tyckte ritten ändå gick. Jag är gaaaanska nöjd ändå. Hästen skötte sig super medan ryttaren nog borde ta och rida ett par extra lektioner per dag... ;)
Har maassaaa bilder på både mig och andra, bilderna kommer upp inom kort men jag har en del bildinlägg efterfrågade så vi får se när det blir, men så fort som möjligt i alla fall. Återigen är det kul om ni säger till att ni vill ha bilder på er så kan jag lägga upp dem, annars rensar jag bort det mesta, har både bilder från häst och ponnyklassen!
//Hedda 



Kommentarer
Erika Pöllänen

Tog du några bilder på mig och Fanta? För det skulle i så fall vara jätte kul att se! :)
//Erika

Svar: Tyvärr tog jag bara en bild men den kommer upp i ett inlägg inom kort ;) - Hedda
ponnyboken.blogg.se

2014-11-11 @ 16:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback