Dagen

Skrev ju tidigare om ridpasset idag. Vi var efter det hemma nån timme innan vi åkte och hämtade upp Evelina på Björkby och efter det har det varit full rulle hela kvällen. 
Först var vi en vända på Sthlm ridsport, köpte en ny hjälmspray då min ena är slut och den andra går inte att spraya med då den pajjat totalt. Därifrån var det raka vägen till första provridningen, den ponnyn har vi varit på en gång tidigare men idag kändes det mycket bättre än sist. Blev ännu mer förtjust i den nu så det är ingenting vi väljer bort utan vi ska tänka lite till på den så får vi se om det kanske kan bli nåt. Det är den ponnyn som är mest intressant av de 10 vi nu kollat på.
När den första ponnyn var klar åkte vi direkt till nästa. Den rörde sig fint och var stadig osv men alldeles för liten. Den var slutmätt 147 men ganska nätt och långa smala ben. Dessutom verkade det lite mer åt dressyrhållet än hopphållet och vi letar ju lite mer efter en som är tvärt om. Men men, det var inget för oss, den var fin men waaay to liten för oss ;) 
Kameran har varit med exakt hela dagen, har galet mycket bilder både på hästarna på Thorsholma, de vi provred och även andra bilder på djur osv, dock måste ni erkänna att shettisen här nedanför är den sötaste i världen, dog en aning när den helt plötsligt stod på stallplan... ;)
//Hedda



Kommentarer
Amanda

Hej Hedda
Shettisen är det den ankan håller på att köra in

Svar: Nej inte vad jag vet. Den var där på pay and drive i lördags ;)
ponnyboken.blogg.se

2014-11-10 @ 21:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback