Äntligen hemma

Kom nyss hem från stallet och ska snart ducha och äta middag. Kom hem från skolan runt 3 och åkte direkt till Thorsholma och fixade hästarna.
Pelle fick sig en tur ute på vägarna barbacka, vuxenpoäng till honom ;) Han är ju som en 5-6 åring mentalt, väldigt valpig och feg. Det som satte stopp för turen idag var väll hans rädsla för mörkret. Han stannade flera gånger där han inte ville gå fram. Han är aldrig så när det är ljust ute utan bara nu i mörkret, riktig fegis. Men generellt skötte han sig superbra.
 
På veda red jag Pepsi och honom har jag inte ridit på evigheter, superkul att få återförenas med honom igen! Det gick väll helt okej, inte superbra men ändå inte dåligt. Han är ju lite ormig och viker säg gärna i halsen och är inte rak nån stans. Gaaalet svårt att få till det, lyckades väll tillslut hyffsat men jag vet ju att det går bättre. Supersvår balansång att honom rak både i halsen och kroppen, alltid nån bog här och ett ben där. Det finns helt enkelt ingen vila utan det är alltid någonting som måste justeras. 
Sen hade vi lite problem med skänkelvikningarna i trav där det gärna blev missförstånd och jag är så segtänkt att jag inte kommer på vad jag borde ändra förrens typ 1 km senare ;) 
Men Pepsi var väll ganska fin ändå, jag har haft sååå mycket bättre pass innan på honom men också sämre. Jag är nöjd för att inte ha ridit honom på så pass länge. 

Imorgon blir det att gå upp tidigt och rida ut med mamma. Tanken var ju egentligen att rida dressyr men pga körning både på utebanan och i ridhuset kan vi inte komma in där förrens på eftermiddagen och vi är ju borta då så det får bli lite dressyrjobb på vägarna i skogen istället så tar vi ett ordentligt dressyrpass på söndag!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback