2 fina

Åkte upp runt halv 3 till Thorsholma där vi fixade allt i stallväg åt både Queen och Pelle, sen reds Pelle också. Allt tog lite extra tid att göra då vi filmade en sak till skolan.
Men hur som helst var Pelle rätt fin idag. Han var mjuk i munnen och bar sig själv bra. Han var dessutom väldigt fram för skänkeln. Han blev dock spänd och höll återigen på att fatta galopp i vänstervarv nedsittande trav. Mot slutet fick jag äntligen koll på bogarna och då är det där vänstervarvet nemas problemas, sjukt svårt att få till det bara. Varje gång jag lyckas så försöker jag analysera vad det är jag gör som får det att funka men jag kommer verkligen inte på det. Jag vet att det har med bogarna att göra men hur jag ska komma dit är ju en stor fråga, haha ;)
Men idag satt hur som helst högergaloppen och han låg inte på lika mycket som igår så det var superkul!
Nu rider jag honom inte mer denna vecka men redan nu på måndag ska vi träna igen, och denna gång blir det för Anna Dufva igen, ska bli superkul då jag inte tränat för henne på evigheter!!
 
Borta på veda red jag Pepsi igen. Han var en aning stel idag och blev lite hög i nacken ibland, lite seg var han idag också. Meeen han var ändå superfin och jag red mycket bättre än på tävlingen för 2 veckor sen. 
Vi jobbade mycket volter, skänkelvikningar och lite öppnor. Jag jobbade själv på att ha honom väldigt rak och det blev han tillslut. Det tog ett tag för mig att få igenom ställningen men när jag väl lyckades blev han superfin i traven, lite problem hade vi med de sitförande rörelserna men annars var han väldigt fin faktiskt, kul!
Galoppen var lite svårare idag och jag tappade det mesta som jag hade fått till i traven. Kom inte riktigt ner i sadeln och kunde trycka på fram med sitsen och benen utan det blev mer att jag bara satt där och lät honom sköta hela jobbet vilket var lite dumt. Men men, bara för mig att jobba vidare.
 
Men det var superkul att få rida 2 fina hästar idag. Inget av passen var några wow-upplevelser utan vi har gjort bättre pass förut men det var verkligen inte dåligt heller, jag är supernöjd över både min och hästarnas prestation idag ;)
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback