Utvärdering Roslagens rid & körklubb

Parkering: Ganska stor, tror det skulle bli lite litet med många starter. Den var på gräs och det funkade rätt bra än vad gräsparkering brukar vara.
Framridning: Sjuuuukt stor och ett underlag som Kiwi trivdes bra på. Dock full av hinder som tog en ganska stor plats ändå..
Collectingring: Fanns ingen och det tycker jag är bara bra. Ville man ha någon collecting fick man rida mellan banan och framridningen.
Tävlingsbana: Sjukt liten och det gjorde att inget staket. Fint med skog omkring men det gjorde Kiwi en aning spänd då det alltid finns saker att kolla på i skogen. Underlaget var lite tungt men det funkade då man inte var där så länge.
Servering: Som en vanlig cafeteria. Fanns lite bullar, kakor, godis, kaffe, toast och sen fanns det också hamburgare och ganska mycket olika drycker att välja på.
Funktionärer: Supertrevliga och de fick tävlingen att rulla även fast de var ganska få.
Övrigt: Ett minus var att de höll prisutdelning på framridningen SAMTIDIGT som ryttarna red fram, inte alls bra då det kan skapa en del olyckor, speciellt då det dessutom var massa hinder överallt. Annars var det en bra annordnad tävling och jag hade supertrevligt!
//Hedda
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback