Tävlingsteam

Fick en kommentar för ett tag sen om jag har något speciellt team med mig på tävling.
Det kan man nog egentligen säga att jag har då jag aldrig åker ensam på tävling som ni kanske förstår. Mamma är alltid med och kör + hjälper till. Har jag ingen tränare där är mamma alltid den som hjälper mig på framridningen.
Pappa brukar också följa med och när han är med är det oftast han som kör, han brukar också ta massa bilder och hjälpa till med hästen på tävlingsplatsen.
Ibland har jag också en kompis med som hästskötare vilket alltid gör allt mycket lättare. Carro brukar tex hjälpa mig med att knoppa och sen fixa allt runt hästen på tävlingsplatsen och sen fota/filma när jag rider.
Om man rider mer än 1 klass behöver jag alltid ha med mig minst 2 personer annars blir det stressigt men det funkar.
Bästa tävlingen var när både mamma, pappa, Malin och Clara var med på tävlingen i Rimbo i somras. Malin hjälpte mig på framridningen, Clara filmade + gav mig dricka osv då det var 1000 grader varmt, mamma och pappa hjälpte till med kavaj + skydden. Då kunde både jag och Kiwi prestera då vi aldrig behövde tänka på massor själva utan hade 4 personer som hjälpte oss med allting runt omkring. Självklart kan vi inte slita med tränaren på varje tävling utan hon var bara där eftersom Clara hade ridit samma dag. Men Malin hjälper mig faktiskt väldigt ofta på framridningen om hon är på tävlingsplatsen själv, det blir alltid 100 x bättre när man får hjälp innan starten.
Carro och Clara har också vart superbra hästskötare som alltid har koll på mig och hästen, tittar resultat och springer fram och tillbaka och hämtar saker.
Utan mamma och pappa hade jag inte heller kunnat åka på tävling alls. De betalar + kör vilket är det absolut viktigaste på tävling. De fixar dessutom allting runt omkring superbra.
Tack till er alla verkligen, betyder supermycket att ha med folk på tävling och man ska lyckas prestera själv. Verkligen super tack för att ni vill åka med mig på tävling och hjälpa till med allt, betyder massor!
Jag vet också att om man hjälper andra får man själv hjälp tillbaka. Jag hjälper ofta till att följa med folk och grooma på tävling eller bara hjälpa till med små saker på tävlingsplatsen eller inför tävling. Om jag inte hjälper andra kommer ingen heller känna för att hjälpa mig när jag väl behöver hjälp, det gäller att ge och ta.
Här hjälper jag Jennie att knoppa Piratens pannlugg inför tävlingen på Veda förra veckan.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback