Tävlingen idag

Jag red ju somsagt Pandora idag på tävlingen. Det var andra gången jag red LA på ridskolehäst och första gången jag tävlade Pandora i dressyr.
På framridningen var hon först lite loj men efter jag ridit med ett spö några varv vaknade hon till. Hon var ganska stel och stark men det fick jag igenom ganska bra ändå.
Egentligen skulle min klass varit uppskuten 10 minuter och det hade vi räknat med i tidsplanen men sen var det inte uppskutet alls så jag förlorade 10 minuter på min framridning och jag hade helst velat rida fram lite mer och fått ta igenom galoppen osv men men, det funkade i alla fall.
Väl inne på banan var travprogrammet superfint, ena 10metersvolten blev lite stor, halvbra skänkelvikningar som jag ändå fick 7or på, en sjuuukt dålig ryggning som dock var bra för att vara henne, flera småmissar men ändå blev vissa delar bra och det vägde upp ganska mycket.
I skritten taktade hon som bara den och det drog ner rejält, galoppen var inte heller så bra, stooora vägar och en galet pigg ponny hahah.
Vi lyckades ändå skrapa ihop 66% vilket jag tycker var ganska rättvist, det ledde till en vinst vilket var superkul! Jag är grymt nöjd över Pandora idag, hon skötte sig superbra och kämpade på i hettan, grym ponny verkligen!
Fler bilder + film kommer!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback