Sadlar om

Imorgon skulle jag ha tävlat div 3 i Norrtälje men det blev tyvärr inte så utan istället kommer jag tävla ridskolecup hoppning på veda. Det kommer bli sjukt kul att få hoppa lite igen då det inte är nånting jag gör särskilt ofta. Senast jag hoppade ridskolehäst var i slutet av förra terminen då jag hoppade Twist barbacka, det gick sjuukt fort och jag satt inte så stadigt kan man väll säga haha.
Jag var en riktig hoppryttare när jag var mindre men nu är det bara dressyr som gäller, självklart är det hur kul som helst att hoppa lite då och då, speciellt nu när det är tävling som gäller, tidshoppning 70 cm, vrroom vroom hela rundan. Nej men det var nog dags att plocka fram tretornen och västen, filmer och bilder kommer nog säkert!
Jag satsar imorgon helt ärligt inte på något annat än att ha roligt och det hade jag förra hopptävlingen och målet är att ha lika roligt denna gången också! Självklart är det ett plus att vara dubbel 0a men nån bom som faller hit och dit är ingen större grej. Jag vill inte ha några stopp eller något annat dumt men "huvudmålet" är att ha så roligt som jag bara kan!
//Hedda
Ni får lite härliga bilder från lite terränghinder sommaren 2011 och 2013. Första bilden är på Fanta 2011, andra bilden är på Dumle 2013 och sista bilden är på Kiwi 2013.



Kommentarer
Theresia

Vilka fina bilder!

2014-05-03 @ 11:32:47 | http://thema.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback