RSC Hoppning 4/5

Det va ju sista omgången i hoppningen i Ridskolecupen idag innan finalen. På lottningen fick jag näst sista numret såklart hahah, men fick rida Toy.

Framridningen: Han var lite dragig och svår att hålla tillbaka så jobbade en del på det, annars kändes det som att han lyssnade på mig. Var inget avancerad framridning, trav och galopp i båda varven och skrittpauser.

Banan: Framhoppningen gick bra, fick sen vänta rätt länge på startsignal dock. Men startade sen. Toy va skitstark och drog innan och efter typ varje hinder. Även fast det inte syns så känns det jättemycket uppe på ryggen. Men han hoppade jättefint och bra tycker jag. Tyvärr rev han andra hindret, en riktig skitrivning faktiskt. Tycker inte vi kom in fel direkt utan han bara rev med bakbenen. Men resten av banan gick bra. Det va ju stilbedömning och eftersom jag inte kom till omhoppning så fick jag ju inga poäng alls där, men i bara grunden fick jag sjukt bra poäng! Typ bara 7, 7,5 och 8 igenom hela protokollet. Helhetsintrycket var 8 vilket var väldigt bra faktiskt haha. Men det hade faktiskt räckt att jag kommit till omhoppning, fått 5 på varje hinder där(dåligt poäng) och hade fått placering, så det är verkligen asviktigt att komma till omhoppningen. Men jag var ändå nöjd, synd bara att jag måste åka på skitoturer hela tiden. Har typ alltid otur... Men jag kom iaf 4 i klassen, 2 placerade och de va de enda 2 som var felfria i klassen(!!).

Men vi får se om jag går vidare till finalen i hoppning nu. Om jag räknat rätt så kan jag ta plats 9 av 10 brukar det va då två som låg före mig på ca 5 p i cupen inte va med idag.
Har inte varit någon supersäsong i hoppningen men men ;) 

Film kommer nog imorgon! Kommer kanske fler bilder också när jennie skickat ;) här är lite bilder iaf från ritten. Sry för ful hoppsits på vissa bilder haha
/Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback