Planer för Falsterbo

Snart börjar det dra ihop sig inför Falsterbo veckan igen, hur kul är det där med alla kompisar och fina hästar?
Vi kommer att bo i ett hus granne med Clara och hennes familj, det är gångavstånd till tävlingsplatsen och där ska vi även jobba. Vi kommer vara i stallen och jobba där, sälja spånbalar och lite sånt hahah. Vi kommer dock inte att jobba varje dag utan endast måndag, onsdag och fredag. Vi får gratis inträde hela veckan och 5 mål per dag gratis tyckte jag någon sa, det var i alla fall hur mycket mat som helst.
Men vi planerar att åka ner på söndagen och då vara framme till söndag kväll eller så åker vi ner på lördag em/kväll och stannar i Jönköping över natten. Vi planerar att åka hem på antingen lördagen eller söndagen, det beror på hur länge vi orkar att vara där. En dag under hela veckan kommer vi att åka över till köpenhamn och gå på tivoli. Det gjorde vi sist vi var där också och vi hade så sjuukt kul. Vi ska även försöka att åka och kolla på lite hästar där nere också.
Men jag tror att falsterbo veckan kommer bli hur grym som helst, gångavstånd till tävlingarna och till stranden, massa shoppning, fritt inträde överallt, flera hästar vi känner kommer att starta, massa kompisar som man inte träffat på länge och bara vi har bra väder kommer falsterbo 2014 att bli gryyymmtt!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback