HULK dag 3

Idag började andra helgen av Hulk kursen. På förmiddagen planerade vi egna teorilektioner som vi skulle ha för 3 st småtjejer i 8-12 års åldern. Sen åt vi lunch och efter det hade vi våra lektioner. Jag va först och snackade om spiltan och boxen, typ alla grejjer där inne, skillnader osv. ;)
 
När vi va klara med allas lektioner var det ridning. Tyvärr kunde vi varken hoppa eller rida ut då alla ridlektionerna innan hade hoppat och då kunde inte vi också hoppa, och det regnade så ingen uteritt heller... Istället red vi dressyr igen. Alla fick byta häst och då fick jag en skitstor valack f. 97 som hette My Lord. 
Orkar inte skriva ngt stort men hela passet var åt helvete. Hästen gick inte fram ett steg, typ som ridläraren beskrev den. Den stod emot helt, tog varken spö eller skänkel och har jag inget grundtempo kunde jag iprincip inte göra något annat. Tog jag minsta lilla i tygeln blev det skritt lixom, så långsamt gick det och det gick seriöst inte att rida fortare. Han bara segade och tryckte mot mitten. Tog flera gånger spöt i en hand och försökte få igång honom men det var så jävla fånigt att inte ens det gick så jag gav väl typ upp.
Gick helt åt helvete hahah. Imorgon ska vi både hoppa och rida ute och tror jag hellre vill ha tillbaka Tinto då som jag hade förra helgen.
Efter ridningen var det fika och sen åkte jag hem. Imorgon är det sista dagen iaf.
//Carro
Lord, bild från Väsbys hemsida. Han va ca 175 i manken btw(!!). Rätt hög manke dock ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback