Helgen!

Idag fredag går jag i skolan till halv 2 ungefär. Då blire hem, plugga och packa lite. Åker sen till Veda och rider hoppspecial på kvällen! Ska bli superkul att hoppa igen, även fast det "bara" var två veckor sen haha. Efter Veda åker jag hem till Hedda och sover över hos henne!

På lördag blev det lite ändrat då det inte va någon som kunde helgjobba så både jag och Hedda fick hoppa in så vi helgjobbar på Veda från kl 7-16. Efter det åker vi till Kiwi en sväng och rider henne, förmodligen rider jag också lite granna. Förvänta er massa bilder!
Efter Kiwi åker vi hem till mig och Hedda sover över här. Kvällen blir åt att fixa inför söndagen!

På söndag är det säsongens sista grundomgång i Ridskolecupen som är i dressyr. Samling 8:30 på Veda för att bygga staket och lotta hästar. Jag rider min första LB på storhäst och Hedda rider LA på ponny. Ska bli superkul att tävla dressyr igen! Startar nog rätt sent på dagen då det tar ett tag. Ponny LA brukar vara vid 12-1 någon gång och hästklasserna brukar börja vid 2-3 så har ganska gott om tid på mig att knoppa o fixa. Får vi ngn extratid över så fotar vi nog en del också!
Lite bilder från förra dressyrtävlingen. Hemsk ritt med hemsk känsla som konstigt nog blev en vinst. Dock på tappra 62% men det var den högsta procenten av alla klasser på hela dagen konstigt nog, alla fick väldigt lite betalt, och jag kanske lite för snällt betalt haha... Aja en vinst är alltid en vinst som man säger? ;) 
Den här gången tror jag dock det inte blir Robban jag tävlar..

//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback