Gripens ponnymeeting 2014

Nu har jag anmält mig till Gripens Ponnymeeting som hålls utav Gripens Ryttarförening och går i Strängnäs, det var även därifrån vi köpte Kiwi och säljaren är faktiskt tävlingsledaren på meetinget.
Vi var på samma meeting förra sommaren och det är verkligen underbar stämning där med snälla och trevliga funktionärer, tävlingen flyter på och det allting funkar, extra viktigt på ett meeting då man spenderar mycket tid på anläggningen.
Förra året red jag en av de lokala cuperna som gick i LB, LA, LA. Det var liite svårt för oss då och det var verkligen galen hård konkurens förra året, vet inte hur det är i år men jag skulle tro att det blir något liknande i år.
Då Kiwi nyss har vilat 4 veckor är vi inte redo för några höga klasser än. Vi backar bandet och kör därför den andra lokala cupen som kommer gå i LC, LB, LB. Helst hade jag velat rida en cup med bara LB men nu blev det en LC också, lite tråkigt men det skadar inte att köra extra basic ibland. På söndagen kommer jag även att rida en LA:1 utanför cupen bara för att få med mig en LA också. Jag vet inte rikigt om vi kommer att prestera i LA denna vår och sommar och därför kommer jag ta det lugnt med henne. Hon är inte redo för högre klasser och jag vill absolut inte pusha på för hårt nu i början, därför kör vi ett meeting utan krav och lätta klasser.
Vi kommer att stå på anläggningen med Kiwi hela helgen och rida en klass per dag utom sista dagen där vi rider 2 klasser. Meetinget är 27-29 Juni!
Bilderna är ifrån meetinget förra året.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback