Dressyrkurs v.26!

Nu i sommar i början på sommarlovet v.26 ska jag gå en Dressyrkurs på veda mån-fre för första gången på storhäst! Har bara gått ponnyläger innan men nu är den tiden över typ ;) Men det heter After Work och jag lär väl rida med massa vuxna eftersom det är ett vuxenläger, men vet att Sofia ska gå samma läger som mig iaf så vi hänger ju med varandra varje dag då! Är iaf taggad och det ska bli skitkul! Älskar läger seriöst haha, förra årets läger var bäääääst när jag, hedda och hanna var med varandra varje varje dag och hade askul!
 
En av dagarna delade vi upp gruppen i två så jag, hanna och hedda red tillsammans på eftermiddagen och de andra tre i vår grupp red på förmiddagen. Så vi fick hoppa upp på stallplan och skritta fram ute i skogen. Omg det va så sjukt mycket myggor och då såklart gick heddas ena framlinda på trocadero upp och vi märkte det såklart tidigt men han trampade på den och den gick av.. Men vi hoppade av mitt i skogen bland alla myggor och tog av lindorna fram, sen fick hedda rida med dem i handen hahah xd
 
Sen när vi skulle fota på ängen utanför stallet så reste sig Trocadero lite grann helt plötsligt och sprang iväg sen. Haha vi satte ju kameran på en stolpe och filmade så vi skulle ta screenshots så på filmen sen ser man hur troca bara travar iväg förbi kameran och hedda plus jag och hanna bara asgarvar! Haha så jäkla kul vi hade de dagarna!
 
Här är några bilder från förra årets sommarläger!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback