Cyklamen

Igår red vi dressyr på utebanan för Magnus och jag hade Cyklamen. Det gick faktiskt skitbra! Kan nog varit ett av de bästa passen på honom. Han var pigg och framåt, lite tittig dock på skogen och de som satt vid bänkarna men han skötte sig jättebra!

Vi jobbade många 20 metersvolter under lektionen där vi hade 3 st 20 metersvolter så fick vi varva dem som en serpentin vilket var en bra övning då jag tycker han är lite svår att hålla kvar när man byter varv men igår gick det!

Kunde samla honom när jag ville och han lyssnade hela tiden iprincip. Blev några smågrejs som blev fel när det blir vingligt eller jag gör något litet fel men över lag gick det faktiskt sjukt bra! Är jättejättenöjd över honom.

Galoppen var också bra. Haha första galoppfattningen blev han asglad så han gjorde ett minibocksprång men mest av glädje ;) sen gick resten bra.

Var jätteskönt att rida på utebanan igår i solen och hur kul som helst att Cyklamen var så fin och mjuk. Han känns mycket fräschare och piggare utomhus tycker jag och lättare att rida.
//Carro

Här är lite bilder från passet. Film kommer nog också någon gång ;)
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback