CONNEMARA SM 2014

Nu har jag bokat in Connemara SM som kommer att gå av stapeln i Norrköping den 26 Juli 2014.
Förra året kom vi aldrig iväg då det var dels lite långt bort och vi hittade själva tävlingen alldeles för sent. Men nu så har vi hittat tävlingen i tid och bokar självklart in den i tävlingskalendern.
SM klassen kommer att gå i LA men jag skulle nog tro att jag rider en förklass också. Det kommer bli superkul att få att få träffa och tävla mot andra connemaror som de flesta säkert är släkt med Kiwi också.
Connemara SM är ett meeting och första dagen är det dressyr och andra dagen är det hoppning. Hoppningen är också en SM klass + 2 förklasser som dressyren också har. Vi får se om vi stannar över natten och hoppar en klass på söndagen. Det är inget planerat än men dressyren är hur som helst inbokat! Superkul verkligen!
Ni får ett par bilder på 2 av världens finaste connemaror. Kiwi är helt 100% connemara och Tucke är någon slags mix men vi vet att han har mycket connemara i sig, han var bara helt okänd när kom från Irland. Det ska verkligen bli superkul att få se Kiwis kvalitér som Connemara och inte bara som en ridponny. Jag vet att hon är bättre än Tucke men jämfört med andra connemaror är det lite tuffare, det ska bli sjukt spännande att se!
Mina fina Connemaror, Kiwi Querida och Tuckmill Silver.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback