30 maj

Idag har jag hunnit med mycket. Runt lunch åkte jag och mamma till Täby centrum för att handla balklänning och balskor till mig, tog ett tag att hitta vad jag ville ha osv. Jag passade också på att klippa mig och även fast jag sa 10 cm klippte hon 25 cm, tack så hemskt mycket, älskar dig nu.
Efter Täby åkte vi upp till hästarna. Den här helgen passar vi min gamla medryttarponny Tucke och deras andra häst Charlestone - Challe. Både ponnyerna (Kiwi och Tucke) fick sig en välförjänt vilodag och dem bara gosade vi lite med.
Jag och mamma red Queen i ridhuset och det gick helt okej, jag hittar mer och mer knappar för varje pass jag rider på henne så det är kul. Galoppen och nedsittningen i traven sket sig lite men resten var perfekt!
Challe red jag ut på några varv runt fältet och han var faktiskt rätt pigg för ovanlighetens skull. Jag försökte öva lite tempoväxlingar och övergångar och han skötte sig ganska bra ändå, lite stark imellanåt. Challe är en av de jobbigaste och svåraste hästar jag ridit, cred till den som orkar rida ihop honom mer än 10 minuter.
Efter några varv på fältet gick jag till utebanan och red lite dressyr i ca 15 minuter och då var han suuperfin vilket var hur kul som helst, han är verkligen inte lätt!
Men det var en supermysig dag och jag har hunnit med massor, imorgon jobbar jag 7-16 så vi får se hur det blir med hästarna då.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback