2 glada ston

Idag har jag ridit 2 glada och pigga ston, först ut var Kiwi och därefter Caramelle på Veda.
Kiwi:
Jag red Kiwi i ridhuset en stund och hon var riktigt pigg och glad. Underlaget är fixat på thorsholma och shiiiiit vad bra det var där idag. Helt jämnt och Kiwi flög fram i alla gångarter. Hon var verkligen en dröm. Hon var lite stel i vänstersidan så jag ska be mamma trycka igenom henne nån dag snart. Men förutom det stela var hon verkligen perfekt idag, bästa ponnyn.
Caramelle:
Idag på veda red jag Caramelle som jag inte ridit sen i höstas så det var ett tag sen. Caramelle är inte riktigt min typ måste jag säga, hon är liten, små steg och galet pigg vissa dagar, lätt är hon verkligen inte heller, meeen hon är så sjukt rolig att rida så jag tycker verkligen om henne i alla fall.
Idag jobbade vi lite skänkelvikningar, serpentiner, 10 metersvolter och bakdelsvändningar. Vissa stunder var hon en dröm och gick skitfint medan andra stunden kunde hon stå och hoppa på stället. Men hon var största delen av tiden riktigt fin så jag är supernöjd med henne idag! Bilder ifrån ridpasset kommer säkert senare då Carros pappa var där och fotade en del på både mig och henne, supertack!
//Hedda
Ni får 2 bidler på mig och Caramelle ifrån förra i höstas. Hon gick så sjukt mycket bättre idag än de passen vi red i höstas, superkul verkligen att kunna se skillnad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback