10 factzz

Här är 10 saker som ni antagligen inte visste om mig. De 5 första är saker som inte är är relaterade till hästar och de 5 sista är hästrelaterade.

1. Jag kan inte låta mitt hår torka helt utsläppt, det blir supermegatjockt då. Det funkar att somna med blött utsläppt för då ligger jag typ på det. Det kan bara inte torka helt rakt, det blir ohanterbart då haha 
2. Jag föredrar sms framför kik. Tycker det är sjukt mycket enklare och kik laggar bara hela tiden. 
3. När jag är arg biter jag mig själv i kinderna brutalt hårt. Gör det när jag ska ta i och tex ska kasta nånting och är arg samtidigt. 
4. Jag snackar skit om någon till någon exakt varje dag. Dock gör jag det allt för ofta och tänker inte riktigt på vem jag säger det till.
5. Jag har döpt om alla mina kontakter på snapchat till namn som har med dem att göra men ändå inte. Dock är det rätt jobbigt att komma ihåg vem som är vem haha
6. Jag kan ta timmar på mig att fixa inför tävling, kan smörja tränset 125 gånger och ändå tycka det borde köras en gång till, allt ska bara perfekt.
7. Jag älskar att umgås med unghästar, ridningen är en annan sak men att bara umgås med unga hästar är en helt annan sak än äldre hästar enligt mig, beror självklart på individen men ni förstår hur jag menar 
8. Jag rider ofta fel väg i dressyrprogram när jag har nånting att bevisa, tex att jag måste lyckas bra på just den tävlingen eller när det är lagtävlingar och min prestation går ut över de andra i laget också.
9. Det värsta jag vet med tävling är att fixa håret. Det är sjukt jobbigt och tar massa tid, det får inte bli fult heller. Tycker inte heller om när någon annan fixar med mitt hår så jag får ofta göra det själv och det tar 1000 år haha 
10. Jag har väldigt svårt att ge mig själv cred för bra prestationer på tävling eller träning. Jag ger bara hästen allt beröm när det är vi båda som gjort jobbet, tycker dock hästen förtjänar med beröm än jag eget en bra prestation.
/Hedda 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback