Svar på frågestunden del 1

Orkade inte vänta så länge så här kommer första delen av svaren på frågestunden!
 

Vad är dina mål inom ridningen?

Har väl som mål att utvecklas, bli en bättre ryttare, få fler och bra resultat på tävling! Har inga SM drömmar, än


Vadå ditt bästa minne med häst?

Oj, verkligen ingen aning. Men typ några najs tävlingar. Ponnycupsfinalerna och RSC finalen 2013 är några av de bästa minnena jag har med häst!


Vilket är det roligaste dressyr programmet att rida?

Om jag tar av de jag tävlat: Dressyrryttartest, LC:1, LC:2, LB:0, LB:1 och LA:1.. Så måste jag nog säga att LC:2an är min favorit! Även fast det är ett väldigt lätt program så gillar jag vägarna och att det flyter på så lätt. Men om det ska vara någon av de lite svårare programen så gillar jag LA:1 an.. Händer mycket där och är ett skönt program att rida i. LBerna tycker jag dock inte alls om.. Tröttnat sjukt mycket på dem.


Om du fick rida vilken ponny som helst vem skulle det vara?

SHIT vilken svår fråga.. Av just ponny så skulle jag nog vilja rida på Dumle bara för en gång och testa hoppa honom, för han verkar sjukt fin att hoppa på. Sen skulle jag vilja rida Chicco igen hahahahha fast vore lite elakt för honom då jag är skitlång på honom, han är ju typ 132... Men vore kul för bara 10 minuter att testa honom igen efter typ 3 år.


Om du fick rida vilken häst som helst vem skulle det vara?

Hmm.. Om jag ska ta EN häst jag inte ridit.. Så hade jag velat rida Tinnes Anton, SJUKT fina häst, vore ascoolt att rida en sån häst! 


Saknar du ponnytiden någon gång?

Alltså även fast jag rider lektion på storhäst så är "ponnytiden" inte över helt för mig ;) Rider ponnycupen på ponny, har ibland ponny på lektion, går läger på ponny. Rider ponny iaf minst 1 gång i månaden men det är lite begränsat nu på vilka ponnys jag rider. Klart jag saknar det lite ibland. Måndagar för Malin, ponnygruppen och jag red på Jane, Colleen, Marre, Fanta, Troca, Brownie, Twist, Chicco, Plopp.. Ponnytiden ÄGER. Är tyvärr väldigt väldigt lång så var tvungen att rida häst, för min egna skull egentligen. Var ca 170 när jag började så HADE kunnat rida ponny lite till om jag ville men kände att jag lika gärna kunde gå över till storhäst, kul med nytt dessutom! ;)

 

Vilken av mina hästar har varit roligast att rida? (/Hedda)

Av Kiwi, Bonzai och Marabou så har jag nog ridit Bonzai flest gånger. Även fast Kiwi varit den finaste dressyrhästen av dem enligt mig så måste jag säga Bonzai. Aldrig skrattat så mycket uppe på den hästryggen, hahah han var så jäkla rolig den hästen! Lugnt ut på uteritt och piaff, passage och samlad galopp hem brevid en pigg Kiwi som galopperar på stället, typ lika fort som jag går AHAHHA.

 

Vilket är största misstaget du gjort på en dressyrbana?

Har faktiskt nästan aldrig gjort något fel på en dressyrbana. Har aldrig ridit fel väg så domaren har blåst. Dock råkade jag göra en halt i början på min första LC:1 där det inte är någon halt i början så fick -2 då men annars inget annat!


Vad är dina tankar om PA 5?

Har ju varit en jäkla fight och aktivt ämne på bloggar nu efter PA 5 börjat. Har själv inte skrivit något om det men måste tyvärr hålla med de flesta andra att jag inte tycker de flesta "kan rida" och tycker programet spårat ut lite med jättekonstiga "problem".


Vad är dina mål med bloggen??

Har inga mål direkt. Om den ska bli större max 50 till. Skulle aldrig orka med en stor blogg, känns lagom med så som den är idag! 


Vilken är den finaste hästen respektive finaste ponnyn du nånsin suttit på?

Av hästar har jag ingen aning... av ponnysar så måste det nog vara Pandora!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback