Kvällen

Direkt efter teorin kom tjejerna och då byggde vi dressyrbanan. Sen gick vi upp och snabbt fixade våra hästar och gick sen ner och började skritta fram tills Malin kom då vi började trava och galoppera. 
 
Vi red fram en stund och sen red vi programet en gång var och tränade på de delar som gick sämre. Gick helt ok men det va mest sitsen som fuckade upp då hela min högersida gör skitont just nu och jag drar fram allt på höger.. Men Pandora var rätt bra tycker jag!
 
När jag ridit tog jag upp henne direkt och skulle då komma ner med Jane direkt till ev. Sofia ifall Käck inte funkade. Hon red fortfarande när jag kom ner så jag fick hoppa upp och börja skritta fram henne. Dock funkade Käck bra så ingen skulle ha Jane men jag fick rida lite ändå. Passade på att träna på sitsen mycket att få tillbaka högeraxel, höft och allt haha. 
 
Haha var kul att rida Jane igen som gick rätt bra. Var aslänge sen jag red henne. Hon är ju bara en C-ponny, dock rätt biffig men hon är en gammal småfavvis. Hehe var såklart lite lång på henne men ser inte Skitlång ut på bilderna dock?? Aja kul att rida henne igen!
och Pandora är jag nöjd med! Är bara jag som har skitmycket småfix att tänka på imorgon inne på banan.
 
Efter vi ridit tog vi hand om alla hästarna, klippte hovskägg och sånt, bytte schabrak och smörjde allt. Fodrade sen och åkte hem.
Ska sova nu men kommer inlägg imorgon om tävlingen!
 
Här är lite bilder från idag
Pandora
 
Jag och Jane



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback