30. Mitt mål med ridningen

SISTA DELEN
Vet inte riktigt vad jag har för mål med ridningen.. Vet ju inte hur länge jag kommer hålla på med det men som det ser ut nu så ska jag inte sluta. 
Typ alla med egen häst eller ponny har mål som SM, NM osv. "Målet med min ridning är att komma till SM finalen i ponnyhoppning". 
Hur ska jag kunna ha sånna långsiktiga mål? Ska jag ta en häst från ridskolan och ba: "Hej asså jag tar den här hästen för jag tänkte kvala SM och vinna hela skiten."
 
Jag tror iaf att jag aldrig kommer ha en egen häst om jag inte skulle köpa en när jag är vuxen. Har inga hästvana föräldrar och nog inte pengarna heller så finns inte en chans. Isåfall skulle jag bara kunna ha en skogsmullehäst för 5000:- som jag rider ut i skogen med för hade inte haft chans att tävla när jag inte har vana föräldrar med. Skulle bli helt kaos om jag skulle sköta allt själv under en tävling.
 
Men om man ska sätta riktigt riktigt små mål med ridningen SOM ÄR MÖJLIGA då inom ridskolan.. Jag vill fortsätta utvecklas inom ridningen, tävla mer med resultat, träna träna osv.
 
Känns ganska begränsat att sätta upp långsiktiga mål när man bara rider på ridskola. Hade man haft en egen häst eller ponny hade det varit en HELT annan grej, men varför ska man nu sätta upp mål som SM mm. när man inte har de möjligheterna idag? 
 
Har än så länge bara mål att utvecklas och ha kul typ..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback