2014~ nytt år nya mål

Jag är kanske inte den som har en hel bok med nyårslöften och sätter upp 200 mål som man MÅSTE kunna innan året är slut men klart jag har lite saker jag vill förbättra eller så.. ;)

~Sitsen~
Vill och SKA faktiskt stärka mig i min sits. Räta upp mig, blicken fram, lite högre händer, bak med axlarna, hälen ner, stabila skänklar osv.. Fick en bok i julklapp, "Sitskolan" och det var sjukt mycket övningar i den man gör utan häst för att stärka kroppen. Ska nog testa några ;)

~Hoppningen~
Vill fortsätta utvecklas i hoppningen som jag älskar vid sidan om dressyren. Ska få till en ännu bättre hoppsits, Träna på räkna in till hinder. Måste dock säga att 3 år i hoppspecialen har man VERKLIGEN lärt sig mycket med hoppningen. Stega, avstånd, höjder, meter, avsprångspunkt osv.. Men vill träna ännu mer i hoppningen helt enkelt och fortsätta utvecklas!

~Resultat på tävlingarna~
Vill självklart prestera bra inne på banorna. Dressyren har gått bra hittils men hoppningen sådär då.. Missar dessutom en hoppning när jag är i thailand så får bara hoppas jag kommer till final ändå. Kommer jag till final i dressyren har jag inte det enklaste motståndet direkt men ska väl försöka bara göra en bra runda ;) Ska försöka klassa upp mig också nu under året.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback