16. En bild som gör dig lycklig

Inte bara en utan flera bilder blir det
Usekgänget, shit vad vi kämpat tillsammans. Vi gör det sjukt bra och gör det tillsammans verkligen. Julshowen 2013 är ett minne vi kan ha kvar. Det gjorde vi TILLSAMMANS. Vi hade så jävla roligt och vi grejjade det!
 
Finallaget i Ponnycupen hoppning 2013. Shit vad vi gjorde det TILLSAMMANS den här dagen. När vi gick banan gick vi 6 tillsammans i en klump och viskade våran taktik till varandra och snackade ihop oss om hur vi skulle rida för att vinna. Och vad gjorde vi? Alla satte 0:or och vi vann Ponnycupfinalen 2013 i hoppning! Världens bästa lag! Alla med leendet på läpparna och vi har en sån bra sammahållning som gör det här tillsammans!
 
En sommardag med två av mina bästa kompisar och 3 fina ponnys. Vi hade så jävla roligt den dagen, shit vad jag saknar. Skrattar när jag ser bilden för tänker på vad som hände sekunden efter vi tog bilden.. Troca reser sig och springer iväg, HAHA har vi någonsin skrattat så mycket?!
 
Och så denna, Dressyrlaget i Ponnycupfinalen 2013. Vi 4 åkte hit en kokhet sommardag i juni, på med svarta kavajerna och ut i sandbanan med inte en enda skuggplätt för att leverara dressyrprogram mot stenhård konkurens. Och återigen så grejjade vi det, vi vann hela jäkla skiten!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback