Resten av veckan

TORSDAG: Skola fram till 4, därefter stallet och tar hand om hästarna, bägge 2 vilar. Hinner vi kaaanske Pelle får sig en promenad men inget mer än så.
FREDAG: Skola fram till halv 3 ungefär. Funderar på täby centrum en snabbis och köpa några grejer men det är inte säkert än. På kvällen rider jag ett dressyrpass på Pelle.
LÖRDAG: Vi ska vara klockan 9 i Sollentuna för att provrida en ponny vi varit intresserade av sedan i början av juni, dock har vi inte kollat på den pga åldern men nu har vi tänkt om lite ;) När vi kommer hem igen ska Pelle få sig en kort tur ut i skogen och sen en sväng på utebanan/ridhuset. Skulle det dock vara dåligt väder blir det inne hela passet och bara lite lugnt jogga. På eftermiddagen är det dags att fixa i ordning inför julshowen, fullspäckad dag!
SÖNDAG: Är på veda exakt hela dagen för årets julshow, vaknar där och kommer hem nån gång under kvällen, det kommer slita som bara den på oss alla så förvänta er ingen toppuppdatering... ;) 
//Hedda



Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

2014-12-11 @ 12:20:46 | http://blogofphoto.webblogg.se
Anonym

Har en fråga som du gärna får svara på i ett eget inlägg. Jag ska snart ev köpa en egen häst och undrar om du har några tips på saker man ska tänka på när man letar och ska köpa :)

2014-12-11 @ 17:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback