Prinsen

På fördmiddagen var vi som sagt på hööks och köpte en del. Med oss hem fick vi hoppskydd, dressyrskydd, lindor, paddar, sadelgjord, godis, salva till mungiporna, och ett par luddboots. Jag köpte även en fleecetröja och ett pannband ifrån spooks till mig själv.
Men väl i stallet fick både Pelle och Bailey sig ett pass i ridhuset i alla fall och de bägge 2 gick super!
Bailey börjar landa lite nu så det är superskönt. Han sköter sig super och han tycker att man ska hälsa på alla hästar i stallet ;) Nu i början är det dessutom många som hälsar på honom och den uppmärksamheten han då får älskar han!
Men under dagens ridpass var han fin. Jag lät honom jogga fram i undefär 10-15 minuter och det tror jag var toppen för honom, ju mer tiden går ju mer börjar han själv röra sig mer. Jag testade lite skolor men endast svaga då jag fortfarande måste lära känna honom. Öppnorna var lite svåra men ändå fina. Slutorna gjorde vi svaga men fint gjorde han dem ändå. Skänkelvikningarna sitter som rinnande vatten så det är kul! 
I galoppen var han idag riktigt het, mest ville han väll galoppera i full fart runt ridhuset haha. Nej men det gick bra ändå, jag jobbade väll mest på volt och fyrkantspår i galoppen, gjorde nån enstaka förvänd galopp också som satt bra. 
Efter ridpasset fick han linimentade ben, oljade hovar och insmorda mungipor som den prins han är! 
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback