Mål 2015

Kommentar:  Vilka är dina mål med tävligsåret 2015? 

Svar: Alltså det går ju för mig just nu inte alls att sätta upp mål då jag inte har någon häst än ;) Men ett mål är väll att ha köpt en ponny i början av året, gärna i år men det blir ju väldigt svårt att hitta nånting runt jul osv så det blir nog förhoppningsvis i början av 2015. 
När vi väl köpt den så får man se då vad för slags mål man kan sätta upp. Jag sätter inte upp några mål om att på just den tävlingen ska det gå si eller så och innan den månaden ska jag ha placerat mig i den klassen osv. Det är mer att jag vill prestera i vissa klasser. Om jag tex har som mål att prestera i LA under 2015 så innebär inte det att jag måste vinna på 70% utan det beror ju helt på hästens förutsättningar. Nån häst har kanske svårare för vissa moment i LA och då kanske ett mål är att få 7or på de momenten. I år var mitt mål med Kiwi att rida en felfri ritt. Dvs en ritt där hon gick relativt bra fram för skänkeln, inte fattade fel galopp, inte böt galopp osv osv. Tillslut fick vi den ritten i vår tredje sista start tillsammans och jag grät glädjetårar på väg ut från banan. Bara ritten var en vinst för oss. Sen var det bara en bonus att vi blev placerade på ca 67%. 
Men det jag ville komma till är att det är väldigt svårt att sätta upp mål men om jag har några nu är det väll att debutera LB/LA i dressyr och kanske komma ut på nån liten hopptävling kanske LD/LC. Det är inga mål jag måste uppnå utan det hade bara varit grymt kul om jag kunde komma så långt på 1 år med en helt ny ponny. Jag och Kiwi gick ju ifrån LC - debut i LA:P1 på några månader under 2013 men vi gick waaayy to fast och det sabbade väldigt mycket. Jag pushade oss bägge för fort fram vilket gjorde att vi sen fick backa allt för många steg tillbaka sen. Nu i vår kommer jag ta det lugnt och inte pusha på, jag kommer gå upp i klasser när jag och hästen är redo för det. 
Men som sagt kan jag inte sätta upp några mål än innan vi har fått hem hästen och lärt känna den. Det kan lika gärna vara så att vi inte kommer ut på tävlingsbanorna förrens under hösten 2015 och då får man sänka sina förhoppningar. Allt jag hoppas på under året är att få komma ut på tävlingar igen och ha grymt kul!
Lite luddigt inlägg men jag hoppas ni förstår ändå ;)
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback