Lördag

Förlåt för usel bloggning från min sida men har verkligen inte hunnit med...
I fredags red jag ut på Pelle i 15-20 minuter kanske. Skrittade och travade fram och tillbaka på grusvägen. Han skötte sig såå bra verkligen. Tror han börjar lita mer på mig och nu stannade han inte en enda gång för att han inte vågade gå fram utan nu var han pigg på framåt hela tiden. Idag fick han en välförtjänt vila då jag varken hann eller orkade med att rida efter att jag jobbat.
 
Men i fredags efter Pelle så red jag dressyrlektion på Pepsi uppe på veda. Han var helt okej. Jag orkade inte riktigt hålla ihop honom hela tiden så det blev väll lite sådär halvdant ibland. Min vänsterskänkel var heeelt borta verkligen, behövde den hela tiden men den låg knappt emot hästens sida. Är verkligen sjukt svag i vänstersidan så jag måste jobba upp den som bara den.
Vi jobbade mycket skänkelvikningar och vänster fick jag till riktigt fint tillslut då jag fick några bra knep men höger var lite svårare, bara att jobba vidare!
Men Pepsi var ganska fin ändå, jag är nöjd även om vi haft bättre pass förut!
 
Idag har jag jobbat tillsammans med Carro 7-16, kom dock inte hem förrens 5 så det har varit en sjukt lång dag på veda... Nu är jag helt galet trött i både huvudet och kroppen och skulle nog egentligen vilja gå och lägga mig meeeeen gäster kommer på middag om ett tag ;) 
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback