Julshow 2014

Valde idag att stanna hemma från skolan. Kände mig redan under showen igår sjuk men under kvällen blev det bara värre. Behöver tyvärr skippa Anna Dufva träningen ikväll, supersynd då jag inte alltid får chansen att träna på Pelle.
Men men, julshowen igår gick superbra! Lite strul med tittiga hästar men vad ska man förvänta sig av dem egentligen? Det är våra fina ridskolehästar som inte har så mycket erfarenheter av sånt här. Stora spotlights i taket och proppat med folk på läktaren, förstår att några hästar säger nej. Men alla som hade tittiga och spända hästar löste situationerna bra ändå, inget hände mer än att de skyggade lite. Jag skulle nog säga att de tittiga hästarna var det enda problemet vi hade under showen. Alla kom ihåg sitt manus och allt flöt på superbra. Musiken funkade också riktigt bra vilket det inte alltid gjort på tidigare shower eller träning.
Men det var verkligen superkul, synd som bara den att jag skulle gå och bli sjuk mitt under allting men men. Usek har dessutom tjänat MASSOR på showen i år, mycket mer än tidigare och det är verkligen så kul. Vi har lagt ner så otroligt mycket tid och även pengar för detta och då känns det extra kul att vi drar in en massa på det också, nu kan vi ha ännu fler och bättre aktiviteter, superkul!
 Om nu detta skulle bli den sista showen jag medverkar såhär mycket i och lägger ner så mycket tid på så kunde jag verkligen inte få ett bättre avslut! 
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback