Jimpan

Igår på ridningen red vi dressyr och jag återförenades med Jimpan efter några veckors uppehåll hahah lol skojja. Nä men har inte ridit honom på kanske 3-4 veckor nu så va kul att rida honom igen.
 
Han var verkligen SKITduktig!! I början var det lite svårt att komma igång och då blir det alltid lite trassel, men han gick ändå stadigt och bra och var jättefin. När vi började med skänkelvikningar och sånt kunde jag sitta ner i traven, knappt behöva göra något och göra hur bra skänkelvikningar som helst, 10 metersvolter och sånt utan att han ens stannade till. Han flöt på hur fint som helst och det är när det inte blir trassel på honom som han är så sjuuukt fin att rida! Verkligen så himla härlig att sitta på när han väl går!
 
Galoppen gick också riktigt bra. Ibland har det blivit att han fattar fel, sen studsar man bara och så blir det korsgalopp osv. Igår blev det rätt galopp i första fattningen i höger och sen behöll han den galoppen i fin och bra form och bra tempo hela tiden. I vänstergaloppen blev första fattningen högergalopp men efter typ 2 språng gjorde han ett byte och sen vara hela den vänstergaloppen också superfin! Är supernöjd med honom verkligen, så himla duktig!
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback