Hopptävlingen

I söndags var det ju Ridskolecup i Hoppning. På lottningen drog jag såklart sista lotten men fick iaf Nougat. Hade inte hoppat honom på 100 år med Yolo..
På framridningen var han lydig men lite seg, han skyggade och höll på nästan varje gång vi red förbi staketet där banan är på andra sidan och sen när vi skulle in på banan så ville han först inte gå in haha..
 
Väl inne på banan så hoppade jag fram. Han tittade rätt mycket på 1:an och ville gå på sidan men hoppade i sista sekund. Fick driva jättemycket till 2:an och kände redan efter framhoppningen att han skulle stanna någon gång.
 
Han hoppade 1:an, 2:an och 3:an bra, sen på 4:an drog han på sidan, la en volt och fick typ trycka över honom haha... Sen direkt mot 5:an var en ganska svår sväng men jag kom helt rakt på hindret, dock började han dra åt vänster så det blev galopp åt sidan lixom, han stannade på det också så 8 fel... Hoppade sen den, 6:an, 7:an och 8:an helt okej men felfritt.
 
Fick 8 fel på ritten men står av någon anledning 12 fel på hemsidan? Inga rivningar utan 2 stopp, ingen korsad väg eller någonting så det var lite konstigt, men men..
Är väl inte nöjd över ritten men brydde mig inte särskillt mycket, var kul att tävla bara, även fast hästen var en liten hare den dagen ;)
 
Haha här är två lite failade bilder...
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback