Snabbt inlägg

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig, imorgon blir det upp igen runt 6 för att vara funktionär på augustidressyren. 

Imorse reds Kiwi på fältet. Hon var superfin och loss i sidorna. Under de ca 30 minuterna vi var ute gjorde hon inte ett enda bocksprång och hon försökte inte ens bralla iväg utan hon var lugn och fin hela tiden, dock väldigt pigg och energisk men det är bara bra.
Resten av dagen har jag groomat åt mamma. Badat, knoppat, smörjt, och tagit hand och Queen under dagens tävling på Veda. 
Queen skötte sig superbra, lugn och fin att hantera, då får man inte glömma bort att detta var hennes första tävling och hon har nog aldrig varit i ett sånt här sammanhang med så mycket runt omkring. 
Väl inne på banan sket det sig då hon blev rädd för lite saker i ett hörn och det slutade med att mamma utgick och travade henne inne på banan i en låg form så att hon fick en bra upplevelse av det hela.
Men annars har hon skött sig såååå bra idag! Lastningen hemåt gick också super och det var bara att gå rätt på. Ju mer tävlingar vi åker på desto mer rutin kommer hon att få och tillslut lär hon sig att det inte är farligt. Veda var inte bästa anläggningen att börja på då det är så mycket tält, flaggor, osv osv som kan upplevas läskigt. 
//Hedda
Ni får en snygg bild på Queen från idag. Mer bilder på henne som pappa fotat kommer, några rikigt fina faktiskt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback